• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

God jul og tusen takk for i år!

12.23.2019

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere, frivillige, sponsorer, musikere, medhjelpere og vårt fantastiske publikum en riktig herlig og fredelig jul! Og vil samtidig takke for i år, vi er takknemlige for nok en vellykket festival med vakre musikalske opplevelser for både store og små.

Vi ser frem til 2020 og vil her lette litt på sløret på hva som planlegges: Festivalen feirer at den er 30 års og at det er 250 år siden Beethoven ble født! Vi vil markere disse jubileene med det vakre temaet: Romantikkens fødsel".
Så det er bare til å glede seg.

***Hold av uke 32: 04. - 09. august 2020***

Med varme hilsner fra kunstneriske ledere Christian Ihle Hadland & Andreas Brantelid og festivalsjef Katrine Lilleland.
 

 


ENGLISH:
We wish all our partners, volunteers, sponsors, musicians, contributors and our wonderful audience a truly merry and peaceful Christmas! And, at the same time, thank you all for this year, we are grateful for yet another successful festival with beautiful musical experiences.

In 2020 two anniversaries will define the festival programme. The festival celebrates 30 years and the year marks 250 years since the composer Beethoven was born. “We will mark the anniversary with the theme “Birth of Romanticism”  by drawing lines backwards and forwards in music history to the German master. 

All the best from artistic directors: Christian Ihle Hadland & Andreas Brantelid and  managing director Katrine Lilleland.

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square