• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Årets familieforestillinger

07.29.2019

Det Magiske Kammeret & Ma-shup!Stavanger Kammermusikkfestival ruller også i år ut den røde løperen for vårt yngre publikum med to ulike familieforestillinger. I år blir det spesiallaget to forestillinger: en i samarbeid med RAS- Regional Arena for Samtidsdans på Sandnes kulturhus, her inviterer vi barna inn i et magisk rom fylt av undring i forestillingen «Det magiske kammerset». I Stavanger vises den lekne familiekonsert "MA-SHUP!». Inviter med barn og barnebarn på skikkelig kjekke opplevelser: 
 

Det Magiske Kammeret
Lørdag 10. august, Sandnes Kulturhus kl. 1300 & 1500:

 

Kjøp billett her: 

                                      

Det er ikke tingene vi fyller kammeret med som gjør det unikt, det er samspillet mellom oss i rommet som gjør det magisk. Det Magiske Kammeret er en barne- og familieforestilling som gjennom kammermusikk og dans tar publikum med inn i en verden av undring og lek. Sammen med barna forsøker utøverne å finne svaret på en gåte litt utenom det vanlige. Med musikken som en viktig fortellerstemme møter strykere elektroniske elementer og publikum blir invitert inn i et rørende, morsomt og spennende kammer. 

Målgruppe fra 4- 12 år.

Idé og kunstnerisk ledelse: Cesilie Kverneland. 
Dansere: Cesilie Kverneland, Cecilie Marjatta Välinen.
Musikere: John Derek Bishop, Bibi Nerheim.
Scenografikonsulent: Terese Arildsdatter Riis.

Co-produksjon: Stavanger Kammermusikkfestival & Regional Arena for Samtidsdans (RAS).
Støttet av: Sparebankstiftelsen SR-Bank, Inge Steenslands Stiftelse, Norsk Komponistforening, og Sandnes kommune.

Takk til: Steps Danseskole, Sandnes kulturskole, UiS og DansiS. Foto: Thomas Lønning.MA-SHUP!
Søndag 11. august, Spor 5, Stavanger, kl. 1300 & 1500:

 

Kjøp billett her:

 

 

Med dans, trommer og fantasifulle kostymer blir det en forunderlig sansende forestilling for hele familien.  Hvem vet om vi får se en selvlysende bunad, reggaedans i burka, hamburgerwoodoo eller en te-seremoni for hunder?

En familieforestilling med målgruppe 4-10 år. Gjennom musikk og dans fra Afrika, Asia, Amerika og Europa, gir forestillingen en kjekk og leken familiekonsert til store og små.

En dansende undersøkelse av kultur og kulturmøter. Vi undersøker hva kultur består av med utgangspunkt i forskjellige biter fra virkelige og oppdiktede kulturer. Dette blir til en collage av fragmenter der forskjellige normer, verdier, ritualer og sosiale dynamikker utfolder seg og møtes. Vi stiller spørsmål til hvordan forskjellige sannheter kan sameksistere. Vi skaper et rom der forskjellige kulturer sammenblandes og grensene oppløses og defineres på ny. 

 

Dagfinn Theodor Ingebrigtsen Holte slagverk
Audun Larsen: slagverk
Helene Düring Kjær: dans
Karen Leren Wathne: dans
Victoria Heggelund: dans
Therese Markhus: kunstnerisk rådgiver


 

Warm welcome!

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square