• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Tusen takk for en fabelaktig uke!

En fabelaktig festivaluke er over, men musikken og opplevelsene tar vi med oss i lang tid framover. Og det ble virkelig en uke med dykkerutstyr, fuglekikkert, Debussy, fuglesang og naturens egen musikk, samt gledelige gjensyn av kammermusikkens store repertoar. Alt fantastisk spilt av festivalens dyktige musikere som virkelig har stått på gjennom uken for å få ut de beste toner. Det hele ble avlsuttet med et av kammermusikkhistoriens mest herlige verker: Schuberts ørret-kvintett som geleidet oss til store seidler med øl og folkedans i frisk, østerriksk fjelluft!! Tusen takk!
 

En stor takk til et fantastisk publikum, både de trofaste og nye nysgjerrige lyttere, barn og voksne, samt alle våre flotte samarbeidspartnere!

 

Dette hadde likevel ikke vært mulig å gjennomføre uten det store fantastiske korpset av frivillige. En spesiell tusen takk til hver og en av dere, til dere som bidrar år etter år, alle dere nye, til arrangementskomiteen, sjåfører med transport av artister til og fra øving og konserter, catering service til artister og kammertjenere, salg av billetter og service personell på konsertstedene, rigging av scener, artistvertskap, presse og markedsføring, kontor og service, samt bladlus.

Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Velkommen tilbake til neste års festival 6. – 11. August 2019!

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square