• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

KAMMERMUSIKALSK SAMLEROBJEKT!

08.10.2018

For musikkelskere er årets programhefte for Kammermusikkfestivalen en perle, ikke minst fordi Kunstnerisk leder Christian Ihle Hadland har øst rikelig av sitt musikalske overflødighetshorn og levert alle programomtalene for hele festivalen. Det har han dessuten gjort med en solid dose humoristisk sans, så det er en fornøyelse å lese dem. Han gir oss rett og slett musikkhistorisk voksenopplæring! I Skur 2 legger han til noen personlige, innledende kommentarer før han slipper musikerne til. Programheftet kan vi gjerne kalle et samlerobjekt som kan tas frem senere for å gjenoppleve noen av høydepunktene under festivalen.

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square