• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Vi skal leke fram barnas interesse for klassisk musikk!

08.06.2018

 

Lørdag 11.august på Sandnes kulturhus, lille konsertsal:
Klokken 1300 og 1500. Billetter kr. 200/100.

"KA DÅ FOR?"

Hvorfor sover flaggermusen opp ned? Hvordan kan en edderkopp som har en så liten mage spinne så mye tråd? 
”Ka då for?” er en forestillingskonsert som passer for barn mellom 4-10 år. Gjennom klassisk musikk og samtidsdans skapes et rom for undring, hvor målet ikke er å finne svar men å glede seg over hverdagens store spørsmål og mysterium. 

Musikerne og danserne ønsker å invitere publikum til et annerledes møte med klassisk musikk som spiller på barnas premisser.

 

Marianne Hatleskog Munthe-Kaas: fiolin.
Olav Stener Olsen: cello.
Hanna Våge Skjeggestad: dans.
lngrid Hatleskog: dans.
Marius Munthe-Kaas: arrangør.
Dikt "Så rart!" av Inger Hagerup.

 

Denne forestillingen er resultat av en utlysning til regionens aktører om å lage en forestilling for barn under årets Kammermusikkfestival. Bestillingen var at profesjonelle musikere og dansere i samarbeid skaper en sterk, varm, magisk og leken forestillingskonsert som tar opp i seg kammermusikken som tema. Alt i et gledelig samarbeid mellom Stavanger Kammermusikkfestival og RAS (Regional Arena for Samtidsdans)!

 

 

Søndag 12. august på Stavanger konserthus, mezzaninen.
Klokken 1300 og 1500. Billetter kr. 200/100.

BARNEOPERA: "DEN MAGISKE HATTEN"

Barna blir her kjent med operaens verden gjennom en fengende historie om vennskap.  
Barneoperaen er satt sammen av både kjente og ukjente arier og sanger med ny tekst fra ulike operaer og sangskatter som bl.a. ”Tryllefløyten” og ”Alle fugler”. Målet med forestillingen er at barna kan knytte bekjentskap til melodier fra operaens verden gjennom en fengende historie. Barna blir også involvert i enkelte scener i forestillingen. Temaet for er viktigheten av å ta vare på vennskap og dele med hverandre. Det er bedre å leke sammen med noen enn å leke alene.
Operaen handler om de to venninnene Rose og Hermine og deres vennskap i tykt og tynt. I forestillingen finner de en magisk hatt som blir kilde til mye lek og moro, men også uvennskap og ensomhet. Temaet blir dermed: Hvorfor er det viktig å ta vare på hverandre og dele med hverandre?


Inger Torill Narvesen: sopran.
Wibeke Wetaas: sopran.
Friederike Wildschütz: piano.
Manus og tekster: Silje Talgø Grønset og Wibeke Wetaas.
Regi og veiledning: Espen Hana og Elizabeth Norberg-Schulz.

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square