• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Tusen takk for i år!

08.14.2017

TUSEN TAKK! 🎶👏😍
Det ble en formidable avslutningskonsert, og de siste nydeligste toner har satt seg i veggene, i sjelene og i hjertene våre. Tusen takk for en fantastisk opplevelse på alle nivå – det kunstneriske og musikalske, gjennomføringen av festivalen og den fantastiske atmosfæren!

 

Tusen takk til et fantastisk publikum, alle venner, artister, og alle våre flotte samarbeidspartnere og støttespillere!

 

En spesiell stor takk rettes til arrangementskomiteen og alle de rundt 80 frivillige kammertjenere som har gjort en uvurderlig innsats med små og store oppdrag for at publikum har fått de beste av de beste musikalske opplevelser på scenen – det være seg transport av artister til og fra øving og konserter, catering service til artister og kammertjenere, salg av billetter og billettvakter på konsertstedene, rigging av scener, artistvertskap, presse og markedsføring, kontor og service, vertskap og koordinering av alle masterclassestudentene, og bladlus.

 

Hver og en av dere bidrar til å få festivalen til å bli en suksess – tusen takk!

 

Velkommen tilbake til neste års festival 7. – 12. August 2018!

 

Photo: Peter Adamik

 

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square