• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Musikken har stilnet - takk for i år og for en herlig uke med fantastisk musikk!

08.25.2016

 Musikken har stilnet - takk for i år og for en herlig uke med fantastisk musikk!
En spesiell stor takk rettes til arrangementskomiteen og alle andre frivillige. 9 arrangementskomitémedlemmer har vært i aktivitet i flere måneder før denne uken, samt totalt 100 kammertjenere som har vært i aksjon gjennom hele festivaluken - alle med oppgaver innen billett, bladlus, kontor, catering, transport, scene, mesterklasser, artistvert, og presse. Dere utgjør selve hjertet i festivalen, og gjør det mulig for artistene å kunne levere de beste musikkopplevelsene for publikum. Kammermusikkfestivalen i Stavanger er et viktig samlingspunkt i regionen for musikk og kultur, og vi setter umåtelig stor pris på den innsatsen dere gjør og er utrolig stolte over den flotte festivalen vi lager sammen. I tillegg vil vi takke musikere, kunstneriske ledere, publikum, sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere og alle andre som har bidratt til å gjøre denne uken til en fest! 
Velkommen til neste års festival 15. – 20. august 2017!

 

Foto: Peter Adamik / ICMF

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square