• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Programmet er lansert

03.03.2016

Onsdag 2. mars ble årets festivalprogram lansert i Stavanger Konserthus for inviterte gjester. Både Christian Ihle Hadland, som måtte rekke ettermiddagsfly for å spille konsert i Oslo, og 1B1 under ledelse av Jan Bjøranger spilte på lanseringen. Christian og Jan hadde i tillegg en kort gjennomgang av de viktigste nyhetene i årets program, blant annet Åpen Scene i foajeen på IMD, Institutt for Musikk og Dans, der både festivalmusikere, lærere og studenter i Bjergsted fritt kan boltre seg på scenen med sine bidrag. Det blir også en lengre konsert på "Lille lørdag", eller onsdag kveld i Zetlitz, Stavanger Konserthus. I tillegg blir det konserter i Utstein Kloster og Sola ruinkirke. Stian Carstensen og Jan Fredrik Heyerdahl inviterer til Meloditime! for den eldre garde i Sola Strand hotel.

Hele programmet kan du se her.

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square