• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Nathan Braude

03.14.2019

 

Bratsj

---

Den belgisk-israelske bratsjisten etablerte seg raskt i det internasjonale toppskiktet: merittlisten omfatter Europas fremste konserthus og festivaler – ikke minst Progretto Martha Argerich i Lugano hvor han da også var med på EMIs serie fra 2012-festivalen. Hans CD-debut var de komplette bratsj-verkene til den belgiske komponisten Joseph Jongen, på Fuga Libera. Fra 2010 har han regelmessig spilt konserter sammen med sin kone Polina Leschenko, og siden september 2016 har han vært solobratsjist ved Gurzenich-orkesteret i Köln.

---

„…virtuosic, expressive, vibrant and refined…“ was the Midi Libre’s characterization of the young Belgian-Israeli violist’s play with the Solistes d’Europe chamber orchestra.  Nathan Braude is rapidly emerging as one of the most promising viola players of his generation, and has played in many of Europe’s most famous houses, among them Wigmore Hall and Concertgebouw. He has played as soloist with many leading orchestras and participated in famous festivals; in addition, he regularly performs in duo recitals with his wife Polina Leschenko.

 

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square