• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Ma-shup! - Rytmer og dans fra hele verden

03.14.2019

 

Familieforestilling

---

En dansende undersøkelse av kultur og kulturmøter. 

Vi undersøker hva kultur består av med utgangspunkt i forskjellige biter fra virkelige og oppdiktede kulturer. Dette blir til en collage av fragmenter der forskjellige normer, verdier, ritualer og sosiale dynamikker utfolder seg og møtes. Vi stiller spørsmål til hvordan forskjellige sannheter kan sameksistere. Vi skaper et rom der forskjellige kulturer sammenblandes og grensene oppløses og defineres på ny. 

---

Med dans og tromme og fantasifulle kostymer blir det en forunderlig sansende forestilling for hele familien. Hvem vet om vi får se en selvlysende bunad, reggaedans i burka, hamburgerwoodoo eller en te-seremoni for hunder?

---

Gjennom musikk og dans fra Afrika, Asia, Amerika og Europa, skal forestillingen gi en magisk og leken familiekonsert til store og små.

En familieforestilling med målgruppe 4-10 år.

---

This is a family program, particularly suitable for 4-10 year olds. Comprising music and dance from Africa, Asia, America and Europe this performance will be a magic and playful family concert for children and adults.

----

Dagfinn Theodor Ingebrigtsen Holte slagverk

Audun Larsen slagverk

Helene Düring Kjær dans

Karen Leren Wathne dans

Victoria Heggelund dans

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square