• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Christian Ihle Hadland

03.14.2019

 

Piano

---

Christian trenger neppe noen introduksjon i sin fødeby: han var bare 16 år gammel da han første gang deltok i ICMF, har siden vært med på ni festivaler, og kom inn som kunstnerisk leder i 2010. Å bli valgt til BBC New Generation Artists scheme ga hans internasjonale karriere et stort løft. Adjektivene står i kø, hos både publikum og kritikere – «elegant, magisk, en mester i myke og lange linjeføringer, får musikken til å puste». Blant mange uforglemmelige tolkninger i fjor var hans Goldbergvariasjoner, i en senkonsert i Domkirken.

Christian er sjeldent allsidig, åpen, utprøvende, og nyskapende, og står dermed som garantist for at vår festival vil unngå å stivne i en fast form.

---

Christian Ihle Hadland’s international career had a major boost when he was chosen for the BBC New Generation Artists scheme, an honor that entails playing with leading British orchestras and in the foremost chamber music venues. Critics have been truly impressed: “Hadland looks like a genial and disheveled Billy Bunter, but that impression is instantly dispelled when he puts his hands on the keyboard. Nobody has this combination of poetry and panterish power: he has a uniquely magic touch” wrote The Independent. On top of all this, our festival goers can enjoy his enthusiastic, spirited and very knowledgeable program notes.

 

 

 

 

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square