• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Dobbelprisvinnere til ICMF

11.04.2015

Trio Isimsiz

 

Trio Isimsiz gikk til topps som dobbeltvinnere i  årets internasjonale kammermusikkonkurranse i Trondheim (TICC). Allerede neste august kan festivalgjengere i Stavanger oppleve trioen som temmelig sikkert har en lysende fremtid for seg, tett på: Trio Isimsiz vil delta på ICMF, den internasjonale kammermusikkfestivalen i Stavanger, den tredje uken i august 2016.

 

 

Erdaem Misirlioglu, piano; Pablo Hernan, fiolin; og Michael Petrov, cello, dannet sin trio i 2005, da de alle studerte ved Guildhall School of Music and Drama i London. “Isimsiz” er tyrkisk for “uten navn” – kanskje mente de at den multinasjonale blandingen av deres egne navn var komplisert nok.

Please reload

Siste presseklipp
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Basic Square