• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Billettinformasjon

Billettsalget for festivalen 2020 starter i begynnelsen av mars.

Billettsalg: Stavanger Konserthus 51 53 70 00, kammermusikkfestivalen.no og www.tix.no.

Det enkleste er å gå inn via konsertene du ønsker å kjøpe billetter til her på nettsiden. Du kan også kjøpe  billetter til alle konserter på vårt festivalkontor på Comfort Hotel Square på Løkkeveien, åpent fra 01.08.20:  01.08 & 02.08: 1000 - 1800,

03.08 - 07.08: 1000 - 2100, 08.08. + 09.08: 1000 - 1830.


Åpningstider Stavanger Konserthus: Mandag 1000 -1600, tirsdag - fredag 1000 - 1900, lørdag 1100 -1600.


Billetter kan også kjøpes i døren på hvert konsertsted, forutsatt at det er ledige plasser.

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart. Reserverte billetter må hentes i konserthusets billettluke eller på Festivalkontoret på Comfort Hotel Square i god tid før konsertstart. Vi gjør oppmerksom på at betaling med kort ved Utstein Kloster kan være vanskelig på grunn av variabel forbindelse for trådløs betalingsterminal så det anbefales å kjøpe billetter på forhånd.

 

Priskategorier
Nummererte billetter deles inn i inntil to kategorier. Studenter med gyldig studentbevis kan kjøpe billetter til unummerert plass/laveste priskategori for kr. 100 til alle konsertene. Barn til og med videregående skole kan også kjøpe billetter til studentpris. På familieforestillingene er barn under 2 år gratis hvis de ikke trenger eget sete.

Vær oppmerksom på at unummererte plasser i Utstein Kloster også omtales som lytteplasser da hoveddelen av disse er vendt bort fra scenen.


Kammerkomfort

Er du lei av å haste avgårde til konsert for å sikre deg de gode plassene du har lyst på? På konserter med kun unummererte plasser tilbyr vi et begrenset antall plasser helt foran i lokalet mot et tillegg på 50 kroner per billett. Billetten kan kun kjøpes på forhånd, og vil ikke være tilgjengelig i døren. Med disse billettene holder det at du kommer 5 minutter før konserten starter, og du sikrer deg likevel plasser foran i lokalet. Vi forbeholder oss retten til å tilby plassene til øvrig publikum ved konsertstart.


Studentpriser

Vi tilbyr studentpriser på alle våre konserter. For kun 100,- får du tilgang til unummerte plasser på alle konsertsteder.  Prisen gjelder også barn til og med videregående skole. Studentbilletter kjøpes hos Stavanger Konserthus, på www.tix.no eller på Festivalkontoret på Comfort Hotel Square (fra 01. august).

Transport til Utstein Kloster

Bestill gratis buss samtidig med konsertbilletten. Bussen går fra byterminalen i Stavanger 07. august kl. 19.00.  Har du allerede kjøpt billett, men ikke bestilt buss? På kammermusikkfestivalen.no kan du bestille busstransport under fanen Billetter.  Frist for å bestille buss er 05. august.


Gruppebestillinger

Vi tar gjerne imot gruppebestillinger. Kontakt oss på festivalkontor@gmail.com for mer informasjon og bestilling.


Spesielle brukerbehov

Brukere med spesielle behov bes ta kontakt med festivalkontoret eller billettører på stedet i god tid før konsert for bistand.